Sofia tycker att jag är konstig

- för att jag äter gröt till middag

Havregrynsgröt med russin och mosad banan på, med sojamjölk.
Hur gott är inte det?

Anlednigen till sojamjölken är att jag och den spanska mjölken inte kommer överenns.
Här är det "lång hållbarhet" som gäller, några månader dvs.
Den smakar grädde med vaniljsocker och socker i, fy17.

Jag har köpt mjölk med kort hållbarhet, och den hinner jag aldrig använda upp.
(jag använder bara mjölk till gröt eller matlagning)
(...och palt och nybakta bullar)
Och de 2 senaste gångerna har den blivit dålig 2-3 dagar innan utgångsdatumet.
Fy17, igen.
Tydligen så använde jag mjölken för lite och "glömde att skaka på den"
 - Vadå skaka på mjölken?

Sojamjölken må vara söt, men betydligt bättre än den vanliga mjölken!
Sen så är ju choklad-sojamjölken sjukt god, ska försöka hitta den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Click for RSS!