I love it

"Vad händer? Var är du?"
Dagarna springer iväg, förstår inte var tiden tar vägen?! Just nu springer mina dagar förbi i Umeå. Ligger nu i soffan med trötta ben efter en underbar dag: morgonpromenad i solen, lunch med finaste Nina, shopping, jogg runt Nydala, kvällskaffe i stan och sen mötte jag upp Emma som kom med tre FETA och TUNGA väskor. Imorgon vankas en fullspäckad och minst lika bra dag!


Det finaste som finns.

Finaste Knut ligger i finaste Arka-stolen.


My hero

Ibland orkar jag inte göra matlådor. Händer inte så ofta att jag står vid spisen hemma nu mera överhuvudtaget. Inte en enda matlåda i frysen (faktiskt så gillar jag inte att frysa in matlådor av någon anledning) och inte ett salladsblad i kylen som kunde ge mig en tonfisksallad eller liknande. Dåååå ställer kvargen upp! Har alltid minst en burk kvarg på jobbet, müsli och bär. Mättande gott och energigivande!


Inatt är jag din


Uppladdning

Laddar upp löpning efter shopping och middag - inför några timmar på Norrporten Arena igen. Löpningen var under åska, regn och blixtar. Puls! Måste erkänna att Ledin blir utan tvekan kvällens höjdpunkt. Sveriges snyggaste 60(ish)-åring, mums! Här behövs ingen åska eller blixt, bara lite Ledin;) ..ja, jag skrev det där.


Fingers krossed

Resan Piteå - Sundsvall gick så mycket fortare än vad jag vågat hoppas på. När man har en pappa bakom ratten som säger att 58 mil tar 9 timmar - då ställer man in sig på 11 timmar och erbjuder sig att köra. Men icket, jag sov och fick äta sushibuffe och godis. Som ett barn i baksätet, förutom att jag bara tänkte "undra hur långt det är kvar?" - istället för att upprepa frågan var 5:e minut. Nu ligger jag på mitt hotellrum och ser fram emot att se Kent för 3e gången i mitt liv!


Alive!

Sådärja, 2 helger senare kommer lite Alive-bilder. Egentligen borde jag lägga upp bilderna på blåmärkena på armarna och såren på benen - det är farligt att åka karusell och dansa!


Som det ska va.

Igår låg jag i soffan och tittade på en karl som stod i köket och svettades. Fick inte ens bidra med att vända på hamburgarna. Har jag det bra eller? Fick frågan: "Much of lök eller much of löööv?". Jag har det nog rätt bra.


Minibabyboom med Svedjebackagänget

Snart kommer Susanne och Christians mirakel, det börjar närma sig. Jag, Hanna och Anne överraskade Susanne med en liten mini babyshower. Mys!


RSS 2.0
Click for RSS!