Tick tack

Ramlade över en superfin klocka från House Doctor idag. Funderar på om den ska få ta plats i vardagsrummet/tvrummet/sovrummet (hallå där lilla ettan!) någon gång i framtiden. Men.. Kanske en med silverkant.. Frågan är hur mycket den tickar, för om den tickar kan, MÅSTE, den få ticka i takt med min klocka i köket.

En tickande kloka eller regn mot fönsterrutan - det är ro.


A och O

Sömn är tydligen "a och o", vilket jag alltid har vetat, men inte prioriterat. Jag går gärna på högvarv och skyller inte på att jag är trött, för jag tillåter mig inte att vara det. På grund av flera anledningar ska, borde, måste, VILL jag plussa på någon timme per natt. Vilket jag har gjort(!) Jag har svårt att se mig snitta 8 timmar, exempelvis ikväll när jag är hemma 22.30 från jobbet och lämnar lägenheten igen imorgon klockan 07.30. Jag vill kliva upp 6 och somnar inte före 23. Så är det bara.

Åtta timmar kan bli ett långsiktigt mål(typ den vackra dagen då jag jobbar kontorstid utan helg och kväll)

Jag har lovat många, inte bara mig själv att ta hand om mig bättre. Men i slutändan är det löftet jag gav mig själv som är viktigast, det är väl ändå för min skull jag gör det.

..och kanske för mammas.

Klockan 6 ringer klockan och en tisdag står framför mina fötter. Så godnatt!


Pass

Helgen är förbi. Jag vet inte vad det är, men tiden går fortare än vanligt. Jag kommer på mig själv tänka på det varje dag. Jag har börjat sluta planera upp dagarna, utan tar dem som de kommer - vilken gör att jag har mer egentid. Vilket gör att tiden borde kännas en aning mer långsam? Men icket.

Är jag stressad? Nä, för en gångs skull inte. Tror jag.

Fick en fråga av min chef vad jag gör om tre år. Jag svarade att jag inte gillar just den frågan, för jag har aldrig ett bra svar, men att jag kunde svara på vad jag gör om ett år - om ett år har jag kanske, förhoppningsvis, kommit fram till vad jag gör / vill göra om tre år. Kanske.

Slut på det filosofiska, nu ska masa iväg mina trötta ben till sängen. 16 km på bandet idag - med sockerchock och knäskador. Sockerchocken vann!


Välkommen 2013

Inne på den 23:e dagen av det nya året. Jag tänker inte resumera år 2012 och inte heller gå in på planera för 2013. En av mina utmaningar är att inte ha för många planer, faktiskt.


RSS 2.0
Click for RSS!