Riga!!

Frukost på Arlanda, nästa stopp är Riga!

Hade prompt bestämt att jag skulle resa någonstans denna helg. Så förra veckan jagade jag resor. Tillslut stod det mellan Riga och Tallinn, däremot ville jag skippa kryssningen då jag vill ha mer tid på fastlandet.

Tillslut föll polletten på Riga och jag kommer åka med min älskade lillebror. Första gången vi reser själva ihop, ska bli riktigt kul!

Nu är vi taggade och vill komma fram till hotellet som ligger mitt i gröten. Sen ska det vandras, shoppas, ätas och roas.

Ha en fin helg, det ska jag ha!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/433454/images/2012/pic_504860229606ee0a9a0015a2.jpg" class="image">


Knut hjärta Gittan


Cosy cupcakes

Cupcakes-mys hos Maja med fin-besök från Göteborg då Fia är uppe. Och lite kärlek med Henke då han drar till Umeå snart. Mysmysmys!


<3

Får påtryckningar från olika håll att det är tyst här. Jag vet! Men blogg-appen är
så dum!

Jag tänkte dedikera detta inlägg till min fina vän Anna som inte längre skiner upp dagarna på jobbet. Anna jag saknar dig!!!

Det är ganska lustigt ändå, jag och Anna kände inte varandra när vi båda hamnade i samma grupp på arbetsintervjun. Jag visste vem hon var sen gymnasiet men inte mer.

I två år delade vi korridor utan att säga ett ord och efter några dagar på jobbet kändes hon som vilken vän som helst. Att vi ska ha känt varandra i ynka 5-6 månader känns overkligt. Tur att du är rätt nära ändå, vi ses snart! Och tur att det finns telefoner och facebook..


RSS 2.0
Click for RSS!