Matig sallad med fläskytterfile och marinerade champinjoner

Såhär tar man hand om sjuklingar. Min första måltid efter en matförgiftning: en riktigt matig och fräsch sallad. Det lilla min mage klarade av smakade underbart! - fläskytterfile - bacon - färska champinjoner - fetaost - avokado - tomat - cashewnötter - äpple - romansallad - rucccolasallad Dela och marinera champinjonerna i vitvinsvinäger, soja, persilja och vitlök. Efter smak! De ska mjukna och kan röras om då och då. Dela köttet i små bitar och stek det med rikligt av grillkrydda och salt. Tillsätt baconet som har skurits i strimlor. Blanda i köttröran med champinjonerna. Ställ in detta i kylskåpet. Blanda tillsammans med salladstillbehören när det kallnat. Servera med tzatziki. Det vet ni hur man gör va? //det biologiska smörpappret som SKA bli bättre på att uppdatera här, lovar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Click for RSS!