Proteinscones med kaseinprotein

Imorse ställde jag mig och improviserade fram scones med mitt älskade vaniljkasein.

- 2-3 dl kaseinprotein (vanilj)
- 2 dl dinkelmjöl (fullkorn)
- 2 tsk bakpulver
- 1-2 krm salt
- 2 dl lättkvarg
- 2 dl havremjölk

Blanda de torra ingredienserna. Och sedan de blöta. Jag körde lite på måfå så receptet är väl inte komplett, utan man får prova sig fram :)

Forma till bullar, platta till dem, strö över fiberhavregryn/fiberhusk/etc om så önskas.

In i ugnen på 200 grader - tills de har fått färg.

Sconesen avnjöts på en mysig brunch med Maja. Topp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Click for RSS!