Femte dagen på fastan

Hej!

Jag mår fantastisk trots att jag idag går in på femte dagen på fastan. Måste bero på miljön, värmen och alla underbara människor omkring mig. 5 dagar utan mat, tarmsköljning varje dag och ler-shakes - det blir vad man gör det till. Visst, kroppen är matt, men konstigt nog har jag inte haft någon tung dag än, inget illamående, huvudvärk, yrsel eller liknande. Bara jobbiga och konstiga drömmar.

Yoga, massager och behandlingar belönar (och utmanar) min kropp och jag hade velat stanna ännu längre.

En del säger att den femte dagen är värst, en del den tredje osv. Jag kliver som sagt på min femte dag idag - förutom svullna ögonlock (brände mig igår), lite mörbultad kropp (från thaimassagen) och 2 timmar mindre sömn i bagaget (pga födelsedagsfirande igår, därav min ansiktsmålning) - så är det lugnt. Kroppen svarar bra på reningen och trivs med sömnen.

Kommer på mig själv när jag ligger och dagdrömmer om ett bra löppass, nya löparskor osv - ska bli intressant att se hur kroppen svarar på träningen sen. Svårast kommer bli att mjukstarta när man väl är på hemmaplan, men idagsläget känns det logiskt med tanke på hur fort mitt hjärta klappar då jag går upp för trapporna till Buddha Hall (där vi gör yogan).

Nåväl, jag är glad att datorn är hemma, annars hade jag smattrat iväg här på tangenterna och gett er noveller varje dag!

Trackback
RSS 2.0
Click for RSS!